delakänslan-podden

Vår podcast delakänslan-podden kommer främst handla om psykisk ohälsa med fokus på barn och unga.

Målgrupp
Podden kommer att nå ut tilldrygt 25 000 personer verksamma inom området Magelungen jobbar med (socialtjänst, psykatrin, bup, skola, elevhälsa, föräldrar, NVC, politiker, HVB-hem m fl).

Syfte
Syftet med podcasten är att skapa en större förståelse för psykisk ohälsa. För att göra detta vill vi få med så många olika perspektiv som möjligt, det vill säga samtala med personer med skilda erfarenheter om ämnet. Detta för att skapa förståelse samt för att vara en del av en samhällskultur/positiv trend som just nu arbetar för att motverka den eventuella tabun och fördomar kring psykisk ohälsa.

Mål
Vi önskar kunna bidra till att lyfta debatten kring psykisk ohälsa samt prata om detta på ett så avslappnat och transparent sätt som möjligt. Med denna kanal vill Magelungen öka samverkan mellan olika aktörer som på något sätt jobbar/berörs av barn och ungas ohälsa.
 
Innehåll
I podcasten intervjuar vi personer som har en, för podden, relevant relation till psykisk ohälsa. Vi kommer att träffa personer med egna erfarenheter, anhöriga, behandlare/terapeuter, forskare, politiker inom området etc.

Delakänslan-podden är en spinoff på vårt samarbete med Berghs School of Communication, där syftet var att uppmana andra till att våga dela med sig av sina känslor: www.magelungen.com/delakanslan

#delakänslan #delakänslanpodden

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s