Avsnitt 1 – Underbara ADHD med Georgios Karpathakis

Delakänslan-podden möter Georgios Karpathakis. I första avsnittet pratar vi med Georgios ”Jojje” Karpathakis, grundaren av Underbara ADHD, om hur vi kan bli bättre på att förstå och möta unga med ADHD. Om han fick obegränsat med resurser, hur skulle han NPF-anpassa samhället?

Underbara ADHD är en organisation och digital plattform där diagnostiserade, anhöriga, skola, vård, omsorg samt myndigheter kan mötas. Vi som intervjuar heter Victoria Persson och Åsa Johansson och jobbar på Magelungen Utveckling. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s