Dela känslan avsnitt 43 med Doris Dahlin

Delakänslan-podden är tillbaka i lite ny tappning! Vi som gör podden heter Åsa Johansson och Marit Sahlström och jobbar på Magelungen Utveckling. Vi önskar lyfta frågor kring psykisk (o)hälsa, vad det innebär att vara människa och hur vi kan hantera de motgångar och utmaningar som uppstår, inte minst i unga år.

I det här avsnittet pratar vi med Doris Dahlin, författare och terapeut, som tillsammans med Maggan Hägglund har skrivit böckerna ”Drunkna inte i dina känslor” och ”Hitta din känslostyrka”. I de undersöker de begreppet”stark-skör eller sensitiv begåvning.” I avsnitt 43 berättar Doris mer om vad det kan innebära.

Tack till Lars Bygdén för fin jingel.

thumbnail_IMG_5566.jpg

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s