Avsnitt 6- Skolans ansvar och inkludering med Fredrik Ahlén

Delakänslan-podden möter Fredrik Ahlén. I sjätte avsnittet pratar vi med Fredrik Ahlén, skolledare på Snättringeskolan i Huddinge, skolutvecklare, författare och föreläsare. Fredrik är aktuell med sina böcker ”Hellre små steg än stora kliv” och ”Stå upp, stå ut, stå kvar” som handlar som inkluderande undervisning, specialpedagogik och förändringsarbete.

Vad har skolan för betydelse för unga som mår dåligt? Hur kan vi vuxna ta vårt ansvar? Hur gör vi för att få de bästa möjliga förutsättningarna för unga som lider av psykisk ohälsa?

Vi som intervjuar heter Victoria Persson och Åsa Johansson och jobbar på Magelungen Utveckling.

En kommentar Lägg till

  1. Lisa skriver:

    Fredrik gör pedagogik lite finare, genom hans otroliga proffsiga sätt att utrycka sig och det han skriver om. Han borde vara ambassadör på Skolverket för elever som behöver mer än andra. Stå upp Fredrik och stå kvar även om det går med små steg. Våga att se även där du är nu och stå för din värdegrund. Ett stort tack för avsnittet. / Lärare och förälder till barn i behov.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s