Avsnitt 7- Från behandlingshem till arbetsliv med Isak Berg

Delakänslan-podden möter Isak Berg. Isak Berg är en 21-årig kille från Hökarängen i Stockholm. Han har under sitt liv fått erfara många olika vinklar på just psykisk ohälsa. Isak har bott på två olika behandlingshem och även gått  i en anpassad skola. I våras skrev Isak ett gymnasiearbete om sin behandlingserfarenhet ur ett mycket existentiellt perspektiv.

I podden berättar han om sin resa från ett dysfunktionellt hem med en psykisk sjuk mamma, om en vardag med flera års skolfrånvaro, livet på behandlingshem, hur han upplevde sin behandling och fram tills i dag då han i någon mening kommit ut på andra sidan och står redo för arbetslivet.

Vi som intervjuar heter Victoria Persson och Åsa Johansson och jobbar på Magelungen Utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s