Avsnitt 8- Skola, BUP och socialtjänst under samma tak? – Andra expertpanelen

Delakänslan-podden möter vår andra expertpanel. I åttonde avsnittet pratar vi med vår andra expertpanel som består av Anders Sahlin (lärare), Lisbet Knudsen (bitr. verksamhetschef på ett behandlingshem och familjebehandlare), Martin Hallström (nyexaminerad psykologistudent med fokus på forskning) och Jonas Fäldt (psykolog och arbetar med hemmasittare). Vi diskuterar de tidigare avsnitten och skolans betydelse när det kommer till psykisk ohälsa. Vad är affekter och hur ska vi använda dem? Varför behövs tvålärarsystem? Hur bringar man fram mening hos någon som inte känner av det? Och varför är samverkan mellan skolan, BUP och Socialtjänsten så viktig?

Vi som intervjuar heter Victoria Persson och Åsa Johansson och jobbar på Magelungen Utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s